Kapcsolat

Kapcsolat a hallgatókkal

Tanszékvezető

Dr Bartha Tibor
email
Bartha Tibor

Titkárságvezető

Golub Yana

email

Oktatási referens

Szajbertné Nagy Krisztina
email


  

Telefon  
    Hallgatói ügyek: +36-1-478-4248
    Élettan titkárság: +36-1-478-4163
    Biokémia titkárság: +36-1-478-4157
Fax: +36-1-478-4165
Postacím: Postafiók 2.
Budapest, 1400
Magyarország
Elérhetőség: István u. 2.
Budapest, 1078
Magyarország

 

A tanszék és a hallgatók kapcsolata

A Tanszék a fontosabb eseményekről és feladatokról a tanszék főbejáratánál elhelyezett hirdetőtáblán és a jelen honlapon tájékoztatja a hallgatóságot. 

Kérjük, hogy a tanszék főbejáratánál elhelyezett hirdetményeket fokozottan kísérjék figyelemmel, annál is inkább, mert az ott közöltek figyelmen kívül hagyásából adódó problémákon a Tanszék utólag már nem segíthet! 

A tanszék emellett tájékoztató jelleggel e-mailben is értesíti a fontosabb oktatási dátumokról illetve a zárthelyi és vizsgadolgozatok eredményeiről azon hallgatókat, akik a tanév elején az évfolyam tanszéki összekötőjén keresztül leadják Szajbertné Nagy Krisztinának az e-mail címüket. Kérjük, hogy ha az év folyamán megváltozik az e-mail címük, a változásról értesítsék Szajbertné Nagy Krisztinát. Felhívjuk figyelmüket, hogy az e-mail útján közölt dátumok, adatok és információk csak tájékoztató jellegűek, a tanszék hivatalos hirdetményei a tanszéki hirdetőtáblán és a tanszéki honlapon jelennek meg.

Emellett mindenkit arra kérünk, hogy kérdéseivel bátran keressen fel bennünket. Bármilyen problémájukkal szívesen foglalkozunk, ha az segíti közös munkánkat. 

Egyéni és csoportos konzultációkat előre megbeszélt időpontban szívesen tartunk. Leghelyesebb a gyakorlatvezetővel, illetve az adott témakör előadójával megbeszélni a konzultáció időpontját és témáját. Kérjük, hogy amennyiben ilyen alkalmat kérnek, a vonatkozó anyagrészt megfelelő szinten sajátítsák el a konzultációig, hogy azon valóban a nehéz, részletesebb elemzést igénylő kérdések kerülhessenek megtárgyalásra.