A tanszék és a hallgatók közti kommunikáció

A biológus hallgatók ügyeiért felelős oktató

Bármilyen technikai vagy egyéb a Tanszéket érintő kérdéssel kapcsolatban keressék dr. Tóth István

Toth Istvan

A tanszék és a hallgatók közti kommunikáció

A Tanszék a fontosabb eseményekről és feladatokról a tanszék főbejáratánál elhelyezett hirdetőtáblán és a jelen honlapon tájékoztatja a hallgatóságot. 

Kérjük, hogy a tanszék főbejáratánál elhelyezett hirdetményeket fokozottan kísérjék figyelemmel, annál is inkább, mert az ott közöltek figyelmen kívül hagyásából adódó problémákon a Tanszék utólag már nem segíthet! 

A tanszék emellett tájékoztató jelleggel e-mailben is értesíti a fontosabb oktatási dátumokról illetve a zárthelyi és vizsgadolgozatok eredményeiről azon hallgatókat, akik a tanév elején az évfolyam tanszéki összekötőjén keresztül leadják Szajbertné Nagy Krisztinának az e-mail címüket. Kérjük, hogy ha az év folyamán megváltozik az e-mail címük, a változásról értesítsék Szajbertné Nagy Krisztinát. Felhívjuk figyelmüket, hogy az e-mail útján közölt dátumok, adatok és információk csak tájékoztató jellegűek, a tanszék hivatalos hirdetményei a tanszéki hirdetőtáblán és a tanszéki honlapon jelennek meg.

Emellett mindenkit arra kérünk, hogy kérdéseivel bátran keressen fel bennünket. Bármilyen problémájukkal szívesen foglalkozunk, ha az segíti közös munkánkat. 

Egyéni és csoportos konzultációkat előre megbeszélt időpontban szívesen tartunk. Leghelyesebb a gyakorlatvezetővel, illetve az adott témakör előadójával megbeszélni a konzultáció időpontját és témáját. Kérjük, hogy amennyiben ilyen alkalmat kérnek, a vonatkozó anyagrészt megfelelő szinten sajátítsák el a konzultációig, hogy azon valóban a nehéz, részletesebb elemzést igénylő kérdések kerülhessenek megtárgyalásra.